Dylan kort #3743

Shadow Kingdom: Er circuleren geruchten dat de muziek - niet de video - van Shadow Kingdom deze zomer een officiële release krijgt. De reden: de audio van Shadow Kingdom is vanaf 2 juni op verschillende streaming diensten te beluisteren en 'Watching The River Flow' is nu al op Spotify en op YouTube te vinden. Op Spotify wordt 'Watching The River Flow' aangemerkt als 'single', releasedatum: 13 april 2023. Luister hier. [met dank aan Bert]
UPDATE: Shadow Kingdom verschijnt op 2 juni op dubbelelpee en cd, zie hier.

Echo In The Canyon: Deze documentaire, gepresenteerd door Jakob Dylan, is sinds kort op Netflix te zien [met dank aan Henk voor de tip]. Een aardig moment is wanneer pa Dylan kort ter sprake komt in het gesprek tussen David Crosby en Jakob Dylan.

'Knockin' On Heaven's Door' draaien tijdens de begrafenis van een duif en cavia Tommy, columnist Jarl van der Ploeg in de Volkskrant van 11 april, zie hier. [met dank aan Hans] Vraagje, Jari van der Ploeg, waar vind ik 'de ongesneden versie' van 'Knockin' On Heaven's Door'? Dat kan toch niet de slechts tweeënhalve minuut durende versie van Pat Garrett And Billy The Kid zijn?

Timothée Chalamet gaat zelf zingen in nieuwe Dylan-film, zie hier.

Wat zal Dylan morgen tijdens het derde Tokyo-concert na 'I've Made Up My Mind To Give Myself To You' spelen? Gaat hij weer terug naar 'That Old Black Magic'? Nogmaals 'Truckin''? Een andere cover, mogelijk wederom een song die in The Philosophy Of Modern Song voorbij komt? Zijn zijn gedachten bij Grateful Dead - zoals in het verleden eerder is gebeurd - en krijgen we covers van andere songs van deze band? 'Alabama Gateway'? 'Friend Of The Devil'? Onmogelijk te voorspellen natuurlijk, maar als ik een gok zou moeten wagen zou ik gaan voor de meest onwaarschijnlijke optie van bovenstaande mogelijkheden: een andere song uit The Philosophy Of Modern Song. Ik zet er geen geld op, zo roekeloos ben ik nou ook weer niet. ;-)

Geen opmerkingen: