Shadow Kingdom

 


Bob Dylan geeft op 18 juli zijn eerste concert sinds december 2019. Wie een toegangskaartje koopt ($25,-) hoeft niet naar een concertzaal, maar moet achter een computerscherm plaatsnemen. Het concert is vanaf 18 juli tot en met 21 juli te bekijken. Het meest intrigerende aan de aankondiging van Shadow Kingdom, de naam waaronder een en ander gaat plaatsvinden, is de zin: Shadow Kingdom will showcase Bob Dylan in an intimate setting as he performs songs from his extensive body of work, created especially for this event en dan met name de zinsnedes an intimate setting en created especially for this event.

Ik ga er van uit dat je er niet snel bij hoeft te zijn om een kaartje te kopen, het aantal beschikbare kaarten zal ongelimiteerd zijn, lijkt mij.

Een kaartje kopen kan hier.


5 opmerkingen:

BB zei

Moeten we er dus vanuit gaan dat dit concert van te voren is opgenomen? En wanneer dan?

Anoniem zei

Wat ik me afvraag is hoe zo'n betaling zal moeten verlopen (vast paypal of zoiets irritants) en of dit dan voor Europa gewoon te zien zal zijn (internet, dus zal wel)... verder, intimate, zou de man er alleen voor staan dan? benieuwd ben ik in ieder geval, mijn scepsis snap ik niet helemaal...

hartelijke groet hans altena

Anoniem zei

Mogen we een concert verwachten, of een mengeling van archiefbeelden, of misschien worden we weer op het verkeerde been gezet met fictieverhalen zoals bij de Rolling Thunder-docu?

Anoniem zei

Het beste nieuws sinds de release van "Rough And Rowdy Ways" een jaar geleden. Heb meteen een kaartje gekocht.
Rob

Anoniem zei


"The Shadow Kingdom" is a fantasy short story by American writer Robert E. Howard, the first of his Kull stories, set in his fictional Thurian Age. It was first published in the pulp magazine Weird Tales in August 1929."
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Shadow_Kingdom

Shadow Kingdom en Rough and Rowdy Ways, voor mij is het verband duidelijk.