Blind Willie McTell / Springtime In New York

Op 20 augustus verschijnt "Blind Willie McTell" op single. Op deze single staan twee versies van deze song. De versie op de A-kant is uitsluitend op deze single te vinden, de versie van de B-kant zal ook verschijnen op Springtime In New York; The Bootleg Series vol. 16 (1980 - 1985). De single is uitsluitend te koop via de zelfstandige platenzaken (geen ketens dus), de website van Third Man Records en fysieke winkels. Of de single ook in Nederland in de winkel zal komen te liggen, is nog niet duidelijk. De single kan nu al via Badlands in Engeland besteld worden, houd hierbij wel rekening met verzendkosten en mogelijke importheffing.

Tot mijn verbazing is Springtime In New York op dit moment nog steeds niet te bestellen bij belangrijke speler op de markt als bol. Platomania biedt de box al wel aan.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Meestal is het de B-kant van de single die uniek is (de zgn. non-album track), hier is het de A-kant. Bij Bob Dylan hebben we daar zeer mooie voorbeelden van. Leuk dat Thin Man de oude traditie van een unieke single track in stand houdt.
Peter

Patrick zei

Koop, bestel of reserveer meestal bij JPC Duitsland.
De moeite waard!

John Spoor zei

Mooi Tom, ik heb hem besteld en kijk er naar uit. Ik hoop alleen dat het wel een correcte persing is want op de laatste bijzondere single/limited edition van Blind Willie McTell die ik kocht, met op de A kant Things Have Changed en het nr 669379 7 Columbia 2000, stond op het label 45 RPM maar dat bleek 33 RPM en dat laat zich jammer genoeg niet in mijn jukebox draaien.
Het nummer, een live versie van 7.01 min, is overigens prachtig.😉
Hartelijke groet, John