Dylan kort #3684

'Dylan and the Beats: A Dutch take', Simon Warner stelde mij wat vragen n.a.v. mijn boek Dylan & de Beats, zie hier.

Airbnb gebruikt 'Shelter From The Storm' in een reclamefilmpje, zie hier. [met dank aan Hilda]

Rough And Rowdy Ways tour: vorig jaar bij de aankondiging van de Rough And Rowdy Ways tour werd aangegeven dat deze tour is in de periode 2021 - 2024. Net kom ik een banner tegen van deze tour die de jaren 2022 - 2025 geeft [zie afbeelding]. Een foutje? Is de tour verlengd?

'De essays van Roel Bentz van den Berg kolken van eruditie en ervaringen', zie hier.

'Een boek vol jongensachtige branie en verwondering', nogmaals Roel Bentz van den Berg, zie hier.

'Godspeed to you': In Los Angeles maakte Bob Dylan een korte wandeling van zijn tourbus naar het podium in een t-shirt met daarop een cowboy en de tekst 'Godspeed to you', zie hier. Nog geen 48 uur later is dat t-shirt in verschillende webshops te koop, vaak met vermelding van Bob Dylan. Zie hier voor een voorbeeld. De oude bard als modekoning?

Broeder Dieleman: 'Dit najaar verschijnt er een album met deze hertalingen van onder andere nummers van Bob Dylan, Leonard Cohen en Nick Cave in geheel eigen interpretaties.' Meer informatie heb ik (nog) niet, zie hier.

'Every Grain Of San'/ 'Friend Of The Devil': Na twee avonden waarbij het concert werd afgesloten met 'Friend Of The Devil', stond gisteravond in Los Angeles weer 'Every Grain Of Sand' op de setlist.

Mocht je de kans krijgen, luister dan naar 'Every Grain Of Sand' van 5 juni. Werkelijk schitterend.

Geen opmerkingen: