Dylan kort #3767

De Uncut Dylan special is - zoals ik eerder heb gemeld - inmiddels in Nederland te krijgen. Opvallend is dat de prijs voor dit tijdschrift nogal kan verschillen. Ik heb vraagprijzen voor dit tijdschrift gezien van 18 euro tot 23 euro. Doe er je voordeel mee.

Simon Warner publiceert regelmatig online over The Beat Generation en muziek. Twee dagen geleden plaatste hij een nieuw gedicht van Ron Whitehead met de titel 'My Talk With Bob Dylan Last Night', zie hier.

Daniël Lohues over Live Aid & Bob Dylan, zie hier.

Luuk Gruwez in Het land van de handen (2020): 'Als Bob Dylan de Nobelprijs voor Literatuur krijgt, dan zie ik niet in waarom ze in Stockholm al zo lang de Schepper over het hoofd hebben gezien, ook al vertoeft Die dan in het eveneens gepasseerde gezelschap van Marcel Proust, Vladimir Nabokov en Louis Ferdinand Céline.'

Bob Dylan zet een van zijn huizen te koop, zie hier.

Whisky: 'Bob Dylan voegt Heaven’s Door bourbon toe aan kernassortiment', zie hier.

Mojo september: Op #4 op de Mojo Playlist: 'Stella Blue' door Bob Dylan: 'Live in Barcelona, Dylan furnishes another Grateful Dead cover with his first-ever performance of the Dead's 1973 song. Sweetly heartrending and resident in the twilight. Find it: YouTube'

In dezelfde Mojo - duurt nog even voor die in Nederland te koop is - een kort stukje over de ontmoeting tussen Bob Dylan en The Beatles op 28 augustus 1964, inclusief een foto van Bob Dylan voor het Delmonico Hotel, vlak voor de ontmoeting.

Geen opmerkingen: