Dylan kort #3695

Drie nieuwe concerten in Engeland zijn toegevoegd aan de aanstaande Europese tournee:

2 november Manchester

4 november Oxford

5 november Bournemouth

Onze Taal is op zoek naar palindroomzinnen. Om dit onder de aandacht te brengen, gebruikt Onze Taal foto's van een Dylanparodie, zie hier. [met dank aan Hilda]

Associatie: Frank Heinen sloot zijn column in de Volkskrant van 31 augustus af met '"Alles" blijkt van dichtbij vaak minder dan het vanuit de verte leek.' Dat deed Hans denken aan regels uit Dylans 'Tight Connection To My Heart':

What looks large from a distance

Close up ain’t never that big

Logisch, zou je denken, al geldt dat niet voor Wilfried Dierick, zo blijkt uit de Volkskrant van 1 september:


[met dank aan Hans]

Bootleg Series vol. 17: De geruchten bleken niet te kloppen, gisteren geen aankondiging van het nieuwe deel van The Bootleg Series. Hoewel het ook nog steeds slechts een gerucht is dat dat nieuwe deel zal draaien om Time Out Of Mind, toch maar vast de volgende link voor het geval dit gerucht wel blijkt te kloppen: het leven van TOOM-producer Daniël Lanois is 15 songs, waaronder 'Love Sick', zie hier.

'Workingman's Blues' in Zwarte Zwanen 6, zie hier.

Nico Dijkshoorn: 'Duizendmaal liever luister ik naar een sombere Dylan, dan dat ik in een regen van gouden confetti ga staan tijdens een concert van Coldplay', zie hier. (De hele column zit achter een betaalmuur)

Geen opmerkingen: