Too Late

Het leven zit vol (aangename) verrassingen. In april was daar voor Dylans tachtigste verjaardag een cd'tje met Dylan-covers dat werd weggegeven bij Uncut. Op dit cd'tje staat "Too Late (Acoustic Version)". Dat deze "Too Late" een vooraankondiging voor deel 16 van The Bootleg Series is wisten we toen nog niet, maar het vermoeden was er wel.

Met de aankondiging van Springtime In New York: The Bootleg Series vol. 16 (1980 - 1985), afgelopen week, werd een tweede versie van "Too Late" vrijgegeven, de heerlijke "Band Version" van deze voorloper van "Foot Of Pride". Beide versies van "Too Late" zullen op Springtime In New York verschijnen.

Daarmee lijkt de kous af, ware het niet dat twee dagen geleden een derde versie van "Too Late" is opgedoken. Wat blijkt, de versie van "Too Late" op de Uncut-cd is ingekort. De versie die nu is opgedoken heeft dan ook van de plaatser de titel "Too Late (Full Acoustic Take)" gekregen. 

Zal Springtime In New York de volledige versie of de ingekorte versie van "Too Late (Acoustic Version)" bevatten?


[met dank aan Hilda]

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zijn er meer mensen die de Third Man versie besteld hebben?

Henk Soeten zei

Ik heb de Third Man versie besteld en nu ook de Blind Willie McTell single. Verzendkosten zijn redelijk vanuit de USA, maar ik ben bang dat de douane ook nog een zakcentje mee gaat graaien…