aantekening #7636

Bob Dylans Rough And Rowdy Ways is niet genomineerd voor een Grammy. Hoe kan een album als Rough And Rowdy Ways door de Grammy-mensen over het hoofd gezien worden? Het is een gospe.
Of zit het anders? Heeft Bob Dylan zijn album wel ingestuurd om mee te dingen naar een Grammy? Geen idee. Wat de reden ook is, het feit dat Rough And Rowdy Ways niet genomineerd is voor een Grammy, schopt de geloofwaardigheid van de prijs onderuit.

~ * ~ * ~

Het is vandaag 78 jaar geleden dat Jimi Hendrix werd geboren. Voor de BBC radio speelde hij ooit Dylans "Can You Please Crawl Out Your Window?", maar veel bekender is die andere cover.~ * ~ * ~

Voor de verzamelaars: bij Mojo #326 (januari 2021) zit een cd met de beste muziek van 2020. Eén van de vijftien songs op deze cd's is "Crossing The Rubicon" van Rough And Rowdy Ways. Het duurt nog even voor dat tijdschrift hier in de winkels ligt. 
Waarom is er gekozen voor "Crossing The Rubicon"? Prima song, "Crossing The Rubicon", maar - naar mijn smaak - niet het beste van Rough And  Rowdy Ways en ook niet representatief voor dit album.

Geen opmerkingen: