Dylan kort #3725

Bob Dylan & the Hawks in White Plains, 5 februari 1966, nooit eerder geziene filmbeelden (klein fragmentje is te zien in de 'Positively 4th Street' promo op de dvd No Direction Home), helaas zonder geluid maar desalniettemin fascinerend. Ik kan me niet herinneren ooit eerder beelden van drummer Sandy Konikoff in de korte tijd dat hij bij Dylan speelde gezien te hebben. In deel 2 is Konikoff te zien. Kijk hier: deel 1, deel 2 en deel 3. [met dank aan Rob]

Uncut 310 (maart 2023) bevat een artikel van zes pagina's over Fragments. Uit het artikel blijkt dat de auteur Fragments al wel gehoord heeft, maar waarschijnlijk te weinig om echt diep op de verschillende songs / takes die te vinden zijn op het nieuwste deel van The Bootleg Series in te kunnen gaan. Het duurt nog even voor de papieren editie van Uncut 310 in de winkels ligt.

Tribute to a Songpoet, voor eerdere berichten over dit album, zie hier en hier. Eric Andersen heeft recent een bericht op Facebook geplaatst waarin hij Dylan bedankt omdat hij een van de eerste muzikanten was die een bijdrage aan Tribute to a Songpoet aanleverde. Verder laat hij weten dat Dylans 'Thirsty Boots' voor dit project op verzoek van platenmaatschappij Sony Music niet te beluisteren is op de verschillende streaming diensten, in tegenstelling tot de overige songs op Tribute to a Songpoet en op Amazon alleen als download te koop is bij aanschaf van het hele album.

Blokhuis extra, 26 januari over covers van Dylansongs, zie hier.

Geen opmerkingen: