Dylan kort #3727

MOJO 352 van maart 2023 heeft niet alleen Bob Dylan op de cover, maar ook een cd met 14 tracks van verschillende delen van The Bootleg Series. Het tijdschrift kan alvast hier online besteld worden. [Bij mijn eerste poging om dit tijdschrift online te kopen ging overigens een en ander mis tijdens het bestellen. Ik heb nu wel betaald, maar krijg geen tijdschrift. MOJO zal dit ongetwijfeld netjes oplossen, maar wees gewaarschuwd.]

The Beatles, Stones & Dylan in Hengelo, 26 januari, zie hier.

'Bob Dylan gaat een keer dood', zie hier.

2 opmerkingen:

Jan van den Berg zei

Dag Tom, dit is frappant.

Ik vond deze week voor het eerst je (oude) site omdat ik me afvroeg welk boek Dylan in zijn hand had op de cover van mijn Greatest Hits LP. Ik vond je site via Google en leerde daar dat het een kunstboek is met op de voorkant 'De aanbidding der Wijzen'.

Maar ik kende je site dus nog niet, en was eigenlijk stomverbaasd dat er iemand al 12 jaar lang over Dylan blogde en maar liefst 4779 posts had gemaakt (op de oude site) én dat ik die site dus nog niet kende.

Ik nam me daarom voor om je nieuwe site later deze week even beter te bekijken.
Die klik ik dus nu net aan en ik zie op de voorpagina een link naar iets dat ik zelf heb geschreven. Ik moest even 2x kijken.

Frappant noem ik het.

Je site staat inmiddels in mijn RSS reader. Ik vind het fantastisch wat je doet ik hoop dat je er nog lang mee door gaat.

tom w zei

Beste Jan,

Dat is inderdaad opmerkelijk, gisteren kwam bij toeval op jouw blog terecht. Nooit eerder gezien. Ik zag dat je in de afgelopen periode al een aantal malen over Dylan hebt geschreven.

groet,
Tom