Dylan 80 talkshowBob Dylan wordt op 24 mei 80 jaar! Dit is bij uitstek een feestelijke dag om Bob Dylan in Nederland 1965-1984 van Tom Willems te presenteren. Dylan is zonder enige twijfel een van de meest belangrijke popmuzikanten en tekstdichters van de afgelopen zestig jaar. In 2016 kreeg hij als eerste muzikant in de geschiedenis de Nobelprijs voor de Literatuur, die hij overigens weigerde zelf op te halen. Johnny Cash, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Guns N’ Roses en Adele scoorden wereldhits met zijn nummers. Meer dan voldoende stof om deze talkshow tot een succes te maken!

De talkshow sprekers zijn:
Tom Willems (auteur van veel Dylanboeken)
Gijsbert Kamer (Volkskrant, muziekjournalist)
Jochen Markhorst (auteur van veel Dylanboeken)

Voor meer informatie en het reserveren van een plek, zie de website van Broese.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit is geweldig Tom! Jammer ik waarschijnlijk iet in staat zal zijn dit bij te wonen, maar deze erkenning komt je dubbel en dwars toe, samen met Jochen, en Gijsbert is evenmin de eerste de beste. Zal zeker interessant worden!

groet hans altena

Hennie zei

Wat een prachtig initiatief Tom, jammer dat ik er net bij kan zijn!
Is het geen idee om dit op beeld/geluid op te nemen en dit via een (video)podcast on line te zetten?
In elk geval heel veel plezier en succes de 24ste (en je nieuwe boek heb ik al in bestelling :-) ).

Hartelijke groet,
Hennie

tom w zei

Dank voor de mooie reacties. Er zijn meer mensen geweest die via andere kanalen (mail, Facebook) de hoop hebben uitgesproken dat er opnamen gemaakt worden / er een livestream zal zijn. Ik ga daar niet over, dat is aan boekhandel Broese.