Dylan kort #3735

Platenzaak Evelyn Novacek in Hoogezand liet aan abonnees via de nieuwsbrief weten dat kopers van Bob Dylans Fragments daar een passende totebag bij krijgen, zolang de voorraad strekt. Zie foto. [met dank aan Hans] Voor de website van de platenzaak Evelyn Novacek, zie hier. Zijn er meer platenzaken in Nederland die zo'n totebag weggaven bij Fragments? Ik hoor het graag.

Tournee: Bob Dylan zal in de zomer - zoals het zich nu laat aanzien - wederom door Europa touren. Volgens de Spaanse website Ideals zal hij op 13 juni een optreden verzorgen tijdens de 72ste editie van het festival Internacional de Música y Danza de Granada. Volgens de website maakt dit optreden deel uit van een Spaanse tournee. Zie hier. [met dank aan google translate ;-)]

Ubel Zuiderveld verzorgde een paar dagen geleden een lezing over Bob Dylan in Winterswijk. Had ik dit eerder gezien, had ik er op tijd melding van gemaakt. Ubel Zuiderveld werkt ook aan een boek over Bob Dylan dat in 2024 moet verschijnen. Zie hier. In het verleden zijn er een aantal Dylanterieën van Ubel Zuiderveld op de weblog Bob Dylan in (het) Nederland(s) gepubliceerd, zie hier.

Cheech & Chong: Cheech & Chong's Wedding Album bevat de 20 seconden durende track 'Testimonial By R. Zimmerman' (op het label van de elpee wordt de titel gegeven als 'Testimonial By Irv Zimmerman')  Een keer raden wie deze R. Zimmerman is. Luister hier. (Of dit grappig is of te ver gaat, moet ieder uiteraard voor zichzelf bepalen.)

Beat Scene #106 wordt nu gedrukt. In dit tijdschrift staat een stuk over Bob Dylan, als het goed is gaat het om mijn stuk over Bob Dylan en Lawrence Ferlinghetti dat eerder in The Bridge werd gepubliceerd. Meer informatie over dit tijdschrift op de website. Mocht je dit tijdschrift aan willen schaffen, dan kun je het beste even een mailtje sturen naar kevbeatscene[at]gmail.com.



1 opmerking:

Hennie zei

De zeer gewaardeerde platenzaak Popeye in Hengelo heeft ook een aantal van deze promo-tassen bijgeleverd.
Groet, Hennie