Dylan kort #3739

Tournee: Over grofweg twee weken beginnen Bob Dylan en band aan een (korte) tournee door Japan. Anderhalve maand na het beëindigen van de Japanse tournee volgt een tour door het zuiden van Europa met concerten in Spanje, Portugal, Frankrijk en Italië. Een overzicht van alle concerten staat (uiteraard) op Dylans website.

Vergissing: Op de website Top 40 Hitdossier staat in een stuk over de song 'The Price Of Love': 'Zo volgden er [nadat The Everly Brothers de song opnamen] versies van Poco, Status Quo (met Bob Dylan op mondharmonica) en ook Robson & Jerome.' Dat is uiteraard een vergissing, het is niet Bob Dylan die mondharmonica speelt op de versie van 'The Price Of Love' van Status Quo, maar Bob Young. Zou de verwarring zijn ontstaan, zo vraag ik me af, door de Shot Of Love-outtake 'Price Of Love' die eind 2021 op Springtime In New York, het zestiende deel van The Bootleg Series, werd uitgebracht? Om misverstanden te voorkomen: de Shot Of Love-outtake is een Dylan-original, niet de Everly Brothers-songZie hier en hier.

22 september is de voorstelling Dylan over Dylan van Ernst Jansz in Caprera, Bloemendaal te zien, zie hier. Voor (eventuele) meer data, zie de website van Ernst Jansz.

Dylan vinden waar hij niet of nauwelijks is #203 In een boek waarvan ik de titel inmiddels ben vergeten (excuses) kwam ik een foto tegen van een t-shirt. Een van de ontbrekende namen op dit shirt is natuurlijk die van Bob Dylan.



Geen opmerkingen: