Uncut: Too Late

Om Bob Dylans 80ste verjaardag te vieren komt Uncut issue 289 (juni 2021) met een cd vol covers van Dylan-composities. Naast covers die worden gespeeld door onder andere Cowboy Junkies (I've Made My Mind To Give Myself To You) en en Frazey Ford (The Times They Are A-Changin'), bevat deze cd een niet eerder uitgebrachte track van Bob Dylan: "Too Late (Acoustic Version)".

Met dank aan het boek Surviving In A Ruthless World van Terry Gans (zie hier) weten we dat "Too Late" een vroege versie is Infidels-outtake "Foot Of Pride". Het uitbrengen van deze Infidels-outtake door Uncut is wederom een aanwijzing dat er inderdaad iets gaat uitkomen met outtakes van Infidels als deel van The Bootleg Series, wat eerder al gesuggereerd werd door geruchten op internet en de aankondiging van de "Jokerman" / "I And I"-ep die op Record Store Day verschijnt.

Inmiddels heb ik begrepen dat op die RSD-ep twee versies van "Jokerman" en twee versies van "I And I" staan, van beide songs een reggae- en een dub-remix. Die RSD-ep gaat ongeveer €25,- kosten.

Hoewel het nog even duurt voor het blad verschijnt, kan de Uncut met Dylan Revisited-cd al online besteld worden, zie hier.

Geen opmerkingen: